2011. január 30., vasárnap

Keress pénzt a neten hírdetések megjelenítésével.

A neten barangolva belebotlottam olyan weblapokba ahol regisztráció után a hírdetések meghatározott ideig való megjelenítéséért (klikkelésért) bizonyos összeget jóváírnak. Ha ez a halmozódott összeg eléri az 1-2 dollárt akkor PayPal vagy AlertPay számlára átutalják. Lehetőség van ajánlásra is. Az ajánlott által megjelenített hírdetések után szintén fizetnek.
Az egész elindításához először a bankszámlák valamelyikét kell megnyitni. Én a PayPal számlát javaslom, mert a megnyitása könnyebb. Ha valaki elakadna annak szívesen segítek.
Néhány ilyen weblaplapot megtalálsz a blog jobb oldalán.
Sok sikert a pénz kereséshez!

2 megjegyzés:

  1. Szeretném a tapasztalataimat megosztani azokkal, akik PTC oldalak látogatásával szeretnének némi többlet jövedelemre szert tenni. A nagy pénzt ígérő oldalak a legtöbbször nem fizetnek illetve befizetéshez kötik a kifizetést.(???)Sajnos ez már csak akkor derül ki amikor elérjük a kifizetési szintet. Én második hete várom a Db-bux kifizetését. Ezért inkább azokat az oldalakat ajánlom, ahol 1-2cent/click összeget igérnek "no limit és instant" kifizetés mellett.
    Ezek általában 0,1$ elérése után fizetnek és pár perc után már az internet számlán van a pénz. Érdemes azonban az 1$-t megvárni. Ha sikerül közvetíteni (referal) néhány embert, akkor 2-3 hét alatt összejön.
    Kívánok mindenkinek jó clickelést!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zoli !
    Egy hónapja várom a db-bux átutalását, a kettőből még egy sem jött, nem is fog, scam-listás.
    Felsoroltjaidból a buxona szintén listás, a bestclicever pedig minimum 10 referr megszerzése után fizet, ha egyáltalán fizet.
    A cheapbux-ba is be kell fektetni, ha jól tudom.
    Szép napot, jó böngit !
    Szigeti Robi

    VálaszTörlés